Skal du på Arendalsuka? Her er noe av det du kan delta på innen vei og anlegg

Mandag blåser Arendalsuka i gang for 10. gang. I fjor ble arrangementet avlyst på grunn av korona, men i år er arrangementet tilbake.

Fra åpningen av Samferdselsteltet under Arendalsuka i 2019, da daværende samferdselsminister Jon Georg Dale og komiteleder Helge Orten var i storslag.
Fra åpningen av Samferdselsteltet under Arendalsuka i 2019, da daværende samferdselsminister Jon Georg Dale og komiteleder Helge Orten var i storslag. Foto: Jarle Skoglund
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
13. aug. 2021 - 14:33

Også i år har endel aktører innenfor veg og samferdsel gått sammen om Samferdselsteltet, der det i løpet av uka v il forelå program og seminarer på løpende bånd. Mens det i fjor var 22 aktører som var med på denne fellesarenaen, er det i år 18 organisasjoner og aktører som deltar.

 
 

Her blir det debatter og sesjoner rundt ulike utfordringer i samferdselssektoren både mandag, tirsdag og onsdag. I tillegg blir teltet et samlingspunkt hvor folk kan stikke innom for å ta en prat, eller sitte ned og hvile beina med mulighet for kjøpe mat og drikke under sesjonene.

Høydepunktet blir den store samferdselsdebatten  tirsdag 17. august kl. 20.00-21.30, der både de politiske partiene og de største aktørene innen vegsektoren stiller med sine topper. Alle sesjonene fra Samferdselsteltet vil bli streamet.

Statens vegvesen har et tettpakket program under Arendalsuka, og som tidligere vil de være på plass på sin store stand på Hotellkaia, med både seminarer og mer publikumsrettet aktivitet.

Sintef har flere arrangementer som retter seg mot bygg og anlegg.

Disse bransjerelaterte aktørene finner du på stand:

Nasjonal rassikringsgruppe

Stand - Sam Eydes plass 99

Norsk forening for fjellsprengningsteknikk

Stand - Torvet 151

E134 med arm til Bergen

Stand - Sam Eydes plass 89

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.