MOBIL

Sjekk Googles Nexus-unboxing

Google har atter unboxet Nexus. Denne gangen mer spektakulært enn noen gang tidligere.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. des. 2011 - 08:46

Hver gang det har kommet en ny Nexus-telefon har Google latt ninjaer ta seg av unboxingen. Du husker sikkert de to første videoene, hvor ninjafigurer pakket ut HTC Nexus og Samsung Nexus S. Denne gangen har turen kommet til Samsung Galaxy Nexus.

Google vet akkurat hvilke knapper de skal trykke på, for nerder som oss elsker selvsagt ninjaer. Dermed svelger vi både agn og sluk, for unboxingninjaene er selvsagt et reklamestunt for å få omtale. Vi er glade i både ninjaer og mobiler, så den omtalen skal Google få.

Denne gangen har Google tatt et 8-bit-tema, og det er slett ikke snakk om en video i det hele tatt. Denne gangen er du en ninja i et retrospill, som skal kjempe deg gjennom baner med små og store bosser på slutten. De har nemlig forsøkt å stikke av med den nye Nexus-telefonen, så du må ordne opp.

Når du har kommet deg igjennom spillet (som undertegnede har high score på i skrivende stund, *kremt*), kan du også laste ned Android-spillet Clash of the Nexus Ninjas, som har resten av brettene.

Jepp, det er snakk om en skikkelig forseggjort unboxing her, altså. 

Spill de første tre banene på YouTube, og last deretter ned spillet fra Market. Sjekk også videoen under for å se de to første.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.