ARKIVNYHETER

Sikret seg nytt GPS-agentur

Adm dir i Norgeodesi AS,  Joh Einar Solhaug sammen med adm dir Sverre Gabrielsen i Normann Olsen Maskin AS .
Adm dir i Norgeodesi AS, Joh Einar Solhaug sammen med adm dir Sverre Gabrielsen i Normann Olsen Maskin AS .
Jarle Skoglund
18. jan. 2012 - 09:49

Spectra-produktene er beregnet til oppmåling i bygg og anleggsbransjen, offshore, offentlig og kommunal sektor. Spectra Precision er et Trimble eid selskap, som i fjord bl.a. kjøpte GPS-GNSS produsenten Ashtech. Nikon og Zeiss i produktporteføljen fra før, og det har nå blitt til en strølinjeformet og komplett Spectra Precision leveringsprogram, som nå skal lanseres på det norske markedet.

-Vi satser på å bli en betydelig leverandør av landmålings produkter til markedets beste priser. Det skal vi klare med et solid kundegrunnlag og distribusjonsnett og med support og service via vårt veldrevne datterselskap, Norgeodesi AS, sier adm dir. Sverre Gabrielsen i Normann Olsen Maskin ASEier Norgeodesi

Datterselskapet Norgeodesi AS har Trimble i Norge og er en ledende leverandør med en solid markedsposisjon.

- Målsetningen er å få en enda størresamlet markedsandel og med det en utvidet support og serviceavdeling i Norgeodesi AS til felles beste. Norgeodesi AS utvider i 2012 sin satsing også mot spesialområder som jernbane, monitonering, innendørs scanning, 3D-scanning utendørs, offshore, på levering av GPS-GNSS bords og Pacific Crest Geo radioer til 3 D part. Vi skal også bidra som konsulenter sammen med Trimble i prosjekter og på områder der det kreves oppmålingssystemer systemer, sier Joh Einar Solhaug.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.