ASFALT

Sikret seg fresekontrakt for veioppmerking i nord

Asfalt Remix ga laveste pris, og sikret seg oppdraget for Statens vegvesen på fresing i forbindelse med veioppmerking i fylkene Nordland, Troms og Finnmark.

Asfalt Remix
Asfalt Remix
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
28. mai 2021 - 11:07

Oppdraget i kontrakten gjelder hele Nord-Norge, og har en varighet på to år  med mulighet for forlengelse i ytterligere ett år. Kontrakten omfatter plan nedfresing av spor for vegoppmerking, samt nedfrest sinusspor for vegoppmerking.

Asfalt Remix konkurrerte både med Nordasfalt og Visafo om denne, men kom altså best ut og fikk den med et tilbud på 11,8 millioner kroner, som er en relativt stor kontrakt innenfor freseoppdrag.

Asfalt Remix kjøpte sist vinter Elverum-selskapet Asfalt & Betongfresing AS, og siden de har spesialisert seg på sinusfresing  er det den delen av selskapet som skal utføre jobben i Nord-Norge de neste årene.

Richard Skjæret forteller at oppdraget krever et par sinusfreser på plass i landsdelen til å ta hånd om oppdraget, og at virksomheten er svært mobil og fresene flyttes fra sør til nord nærmest over natten, avhengig av hvor oppdragene er.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.