DATATELE

Sikrere IT med ny eier

SVEVER PÅ SIKKERHETSBØLGE: Thomas Hagelid har gjort det bra etter at han ble sjef for Nocom i Norge. Nå får han nye eiere å forholde seg til.
SVEVER PÅ SIKKERHETSBØLGE: Thomas Hagelid har gjort det bra etter at han ble sjef for Nocom i Norge. Nå får han nye eiere å forholde seg til. Bilde: Trond Heggelund
Trond Heggelund
24. sep. 2007 - 11:05

Infinigate Holding AG kjøper Nocom Security Nordic .

– Infinigate er en meget framgangsrik it-sikkerhets distributør som har lyktes med å skape en sterk virksomhet i Europa. I Norge slår vi sammen to sterke aktører innen it-sikkerhet, og blir størst i Norge innen distribusjon av it-sikkerhetsløsninger, sier Thomas Hagelid i Nocom Security AS.

Hagelid fortsetter som daglig leder i den nye virksomheten.

Totalt 36 ansatte

Infinigate er en en stor IT-sikkerhets distributør i Europa.

Gjennom oppkjøpet av Nocom Security Nordic, øker Infinigate sin markedsandel også i Norden.

Nocom Security har totalt 36 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet har en sterk posisjon i den nordiske sikkerhetskanalen, og representerer ledende leverandører av it-sikkerhetsløsninger.

Overlappene produktportefølje

Nocom Security og Infinigate har delvis overlappene produktportefølje, og vil nå sette sterk fokus på å hente synergier fra dette, opplyser selskapene i en pressmelding.

- Å kjøpe Nocom Security innebærer vi at forsterker vår markedsposisjon betraktelig. Med dette oppkjøpet er vi nå etablert i seks land i Europa, sier Infinigate-sjef David Martinez.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.