NYHETER

Sikrere enn banken

Stanley Security skal levere alarm- og adgangskontrollsystem og sikkerhetstjenester til samtlige departement.

Trond Langeland er administrerende direktør hos Stanley Security, som skal levere alarm- og adgangskontrollsystem og sikkerhetstjenester til regjerningskvartalene i hovedstaden.
Trond Langeland er administrerende direktør hos Stanley Security, som skal levere alarm- og adgangskontrollsystem og sikkerhetstjenester til regjerningskvartalene i hovedstaden. Bilde: Stanley Security
3. mai 2013 - 16:56

Avtalen er inngått med Departementenes servicesenter (DSS). Den har en verdi på mellom 50 og 75 millioner kroner fordelt over to år, med opsjon på ytterligere seks år.

 

Kontrakten dekker produksjon, leveranse, vedlikehold, oppdatering og overvåking av systemer for adgangskontroll og et sensorsbasert alarmsystem, samt sikkerhetsrådgivning.

- Stanley Security har gjennom den avtalen de har hatt i flere år vist at de tilfredsstiller våre sikkerhetsstandarder og –krav, sier Bjarne Dag Astor i DSS.

 

DSS er underlagt Lov om forebyggende sikkerhetstjenester (sikkerhetsloven), som også omfatter krav til sikkerhetsleverandør, personell og kompetanse. En klar målsetning er å sikre Regjeringens bygningsmasse i henhold til den enhver tid gjeldende trusselsituasjon. DSS har høy sikkerhetskompetanse og er godt forberedt på denne målsetningen med sitt planverk.

- Vi ser frem til å fortsette arbeidet som partner i arbeidet for å nå dette målet, sier Trond Langeland, administrerende direktør i Stainley Security.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.