T2

Siklofonen er her

Er du blant dem som bare må ha telefonen før alle de andre sinkene, kan du forberede deg på å bla opp over ni av de største lappene med Norges Banks logo på.

Er du blant de heldige som kan putte en slik telefon i lomma, kan du glede deg over finesser ingen annen telefon kan vise til. Den har selvfølgelig "alt" som kreves av en moderne telefon slik som Bluetooth, infrarød, HDSCD, GPRS, triband og høyttalende funksjon.

Straks du flipper opp tastaturet, åpenbares den store fargeskjermen. Siden Symbian operativsystemet støtter Java, kan du vente deg en masse programvare i tiden fremover.

Med en vekt på skarve 158 gram, får du også en skikkelig PDA som synkroniserer med PC-en din og holder rede på alle kontakter, avtaler og e-post.

Det er også blitt plass til et digitalt kamera, med VGA-oppløsning, som gjør at du kan ta bilder og sende dem til andre som MMS-meldinger.

Den er selvfølgelig også en mp3-spiller, og på det medfølgende Memory Stick Duo-kortet er det plass til musikken din.

Det er også innebygd en videospiller, så har du stor nok minnebrikke, kan du se Ringenes Herre på telefonen. Og er ikke det nok, kan du spille skikkelige 3D-spill med lyd og vibrasjon.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.