NYHETSBREV

Sikkerhetsruter med switch

 

FL MGuard ruter fra Phoenix Contact
FL MGuard ruter fra Phoenix Contact Bilde: Phoenix Contact
23. juli 2015 - 03:24

Den nye ruteren FL MGuard er Security-ruter og switch i en og samme enhet. Den finnes i to ytelsesklasser: Klassen RS2005 har fem unmanaged ports, mens klassen RS4004 har fire managed ports og en DMZ-port for gjensidig sikring av flere nettverk.

Blokkerer WAN til LAN

DMZ-porten kan benyttes for å koble til et tredje nettverk, som for eksempel kjører en mailserver. Denne serveren kan man få tilgang til både fra den sikre LAN-siden og fra den usikre WAN-siden. Tilgang fra WAN-siden til LAN-siden er blokkert takket være en brannmur som overvåker og regulerer all innkommende og utgående datatrafikk på hvert overføringspunkt. DMZ-porten kan også benyttes for fjernvedlikehold av en maskin eller et anlegg. De integrerte switchene kan håndtere intern switching av mindre maskiner og anlegg, eller kobles til større nettverk.

Forener funksjoner

Det tiltagende kostnadspresset i industrien leder produsenter av industriegnede rutere i stadig større grad til en All-in-one-produktstrategi for å redusere plassbehov, energiforbruk og installeringsarbeid. De nye FL MGuard Security-ruterne forener funksjonene Routing, VPN, brannmur, DMZ og switch i ett og samme hus og imøtekommer dermed disse nye kravene.

Se også: Merkesystem med RFID og UHF

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.