NYHETSBREV

Sikkerhetsprodukter for trykkluft

Elektrisk styrte sikkerhetsventiler kan eliminere farer og skape en sikker arbeidsplass, skriver IMI Precision Engineering i en pressemelding.

SCSQ er et en ventil med variabel soft start funksjon til applikasjoner som krever en kontrollert gjenstart av lufttilførselen. Ventilen er pneumatisk overvåket og krever ingen ytterligere elektronikk. Leveres av IMI Precision Engineering.
SCSQ er et en ventil med variabel soft start funksjon til applikasjoner som krever en kontrollert gjenstart av lufttilførselen. Ventilen er pneumatisk overvåket og krever ingen ytterligere elektronikk. Leveres av IMI Precision Engineering. Bilde: IMI Precision Engineering
7. aug. 2015 - 06:22

IMI Precision Engineering presenterer en pneumatisk overvåket ventil som fjerner behovet for ytterligere elektroniske systemer for å oppfylle kravene i DIN EN ISO13849-1"eCat. 4" e.l. Ventilen er kalt SCVA og er enkel å ettermontere. Den leverer opp til 30.000 l/min. reverse flow, har 4 portstørrelser i både BSP og NPT gjenger og er komplett med effektiv lyddemper. Den krever kun 50 mikron filtrering og har en meget lang levetid. SCSQ er et en annen ventil med variabel soft start funksjon til applikasjoner som krever en kontrollert gjenstart av lufttilførselen. Ventilen er pneumatisk overvåket og krever ingen ytterligere elektronikk.

Ventilen kan monteres som en del av et styresystem eller tilsluttes Excelon luftbehandlingsenheter via integrerte adaptere. Den inneholder en pakningsløs spole som gir lang levetid og en effektiv lyddemper.

Se også: Tsjekkiske produksjonsstrupeventiler til Statoil

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.