BYGG

Sikkerheten i norsk byggenæring er middelmådig – og ulykker er underrapportert

En internasjonal undersøkelse om ulykker i bygge- og anleggsnæringen viser at Norge ender på 36. plass, betydelig bak land i Afrika, Asia, Amerika og Europa.

Statens arbeidsmiljøinstiutt sier antall ulykker i bygg og anlegg er underreapportert. Amerikansk underøskelse sier at 14 prosent har vært utsatt for en eller annen form for uhell eller ulykke.
Statens arbeidsmiljøinstiutt sier antall ulykker i bygg og anlegg er underreapportert. Amerikansk underøskelse sier at 14 prosent har vært utsatt for en eller annen form for uhell eller ulykke. Foto: Colourbox
10. des. 2021 - 05:00

I rapporten kalt «Best Countries for Construction Workers», gitt ut og distribuert av den amerikanske produsenten av arbeidsklær, Workwear Gurus, går det frem at 14 prosent av norske bygningsarbeidere har vært utsatt for uhell, fall og skader. Det bringer oss ned til 36. plass blant 125 land.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.