ARKIVNYHETER

Signerte kontrakt med BL Entreprenør

Byggeledere Mattis Myhre og Arild Gjerde i Statens vegvesen, prosjektleder Jan Erik Isdahl og John Bolme i BL Entreprenør, og prosjektleder Harald Inge Johnsen i Statens vegvesen.
Byggeledere Mattis Myhre og Arild Gjerde i Statens vegvesen, prosjektleder Jan Erik Isdahl og John Bolme i BL Entreprenør, og prosjektleder Harald Inge Johnsen i Statens vegvesen. Bilde: Statens vegvesen
25. mai 2011 - 08:53

Kontraktsummen ble rundt regnet 28 mill kr (eks. mva) og fredag signerte byggherre og entreprenør kontrakten.

- Vi skal allerede i morgen (forrige lørdag red anm.) ta en god runde på det som skal bli anleggsområdet vårt, fortalte prosjektleder Jan Erik Isdahl i BL Entreprenør da kontrakten var signert.Holder fokuset på trafikksikkerhet

Før arbeidene kommer i gang for fullt er det nå en samhandlingsperiode hvor mannskapet hos byggherre og entreprenør skal møtes og diskutere løsninger på forskjellige problemstillinger som kan dukke opp underveis i anleggsfasen.

- Vi vil ha et stort fokus på trafikksikkerhet sa Isdahl og fikk støtte fra prosjektleder Harald Inge Johnsen i Statens vegvesen.

- Det er viktig at vi snakker sammen om alt dette nå så vi er enige i hvordan vi skal ta godt vare på de myke trafikantene som ferdes rundt anleggsområdet, sa Johnsen.

Det fysiske arbeidet kommer i gang i starten av juni, og det første som vil skje er at kabelgrøfter blir gravd opp ved Leangen Travbane, langs Ranheimsveien og ved Gillstadtunnelen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.