ARKIVNYHETER

Signalkonvertere kutter kostnaderFra Rockwell Automation lanseres en ny serie av signalkonvertere som er konstruert for økt effektivitet og ytelse i prosessapplikasjoner. Dette gjøres ved å isolere, konvertere og forsterke analoge signaler som omfatter batch-eller kontinuerlige prosesser. De analoge Allen-Bradley 931-signalkonverterne omfatter 29 forskjellige produkter og er de første av Rockwell Automations sine komponenter som er laget spesielt til prosessapplikasjoner.

Signalkonverterne isolerer flere signaler i samme krets som igjen reduserer jordforbundne sløyfer og støy i kretsen. Ved å benytte de analoge 931-signalkonverterne i et eksisterende styresystem kan brukerne konvertere en lang rekke signaler fra instrumenter til et 4 - 20 mA-standard signal. Dette hjelper brukerne med å oppnå større ytelse og funksjonalitet i eksisterende styresystemer, samtidig som man forbedrer design- og integrasjonsfleksibiliteten og reduserer behovet for ytterligere I/O-anskaffelse, melder Goodtech Products AS.

Signalkonverterne er utviklet med henblikk på å hjelpe med å redusere tiden og omkostningene som er forbundet med styresysteminstallasjoner og oppgraderinger av en rekke forskjellige prosessapplikasjoner. Signalkonverterne kan integreres med Rockwell Automations PlantPAx-prosessautomatiserings system som benytter en enkelt styreplattform til adskilt produksjon, batchproduksjon, behandling, sikkerhet, frekvensomformer og servostyring.

Brukere av styresystemer som sender termoelementssignaler over større avstander kan vha. analoge 931-signalkonvertere reduser I/O-og kabelomkostninger ytterligere. Signalkonverterne omformer termoelektriske signaler til standard 4 - 20 mA-signaler som kan gå over lange avstander med standardkabler og med mindre risiko for signalforringelse. Mange av de analoge 931-signalkonvertere er utstyrt med godkjennelser til bruk i farlige områder, inklusive ATEX og UL klasse 1 og Div 2-sertifisering. Dessuten er overføring av data via HART- kommunikasjonsprotokollen mulig i visse modeller.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.