ARKIVNYHETER

Siemens langt under kostnadsoverslaget

Siemens ligger også godt under konkurrentene. Mesta er på andreplass med et anbud på 13,610 mill. Deretter følger Trafsys med 15,655 mill. og Land Elektriske med 17,063 mill.

Entreprisen omfatter det meste av styring- og overvåkingsanlegget. Leveranse av videokameraer og utstyr for hendelsesdetektering er ikke med. Dette lyses ut i nær framtid. Leveranse av LED kjørefeltsignaler går også ut på egen entreprise snart, men kabling og montasje av disse inngår i den entreprisen som nettopp har vært ute.

Nøstvettunnelen er en 3,7 km lang to-løps tunnel som inngår i parsellen Assurtjern-Vinterbru på E 6. Det laveste punktet ligger under en bekk som krysser tunneltraséen. Fra dette punktet går tunnelen i stigning mot begge sider. Vann som renner inn må derfor pumpes ut som i en undersjøisk tunnel. Leveranse og montasje av pumper og utstyr til pumpestasjonen inngår i entreprisen som Siemens har gitt lavest pris på.

Leveranse og montasje av utstyr til radiosamband blir utlyst i nær framtid. Elektroinstallasjon i tunnelen er allerede utlyst med anbudsfrist 12. juni.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.