NYHETSBREV

SICK og Autek nye partnere

Styrker representasjonen i olje- og gassmarkedet

To fornøyde herrer, fra venstre Lars Kristian Salvesen, adm. dir i Autek
med sin nye partner Bjørn Ulleberg, Country Sales Manager i SICK
To fornøyde herrer, fra venstre Lars Kristian Salvesen, adm. dir i Autek med sin nye partner Bjørn Ulleberg, Country Sales Manager i SICK Bilde: SICK
16. jan. 2015 - 07:00

Sensorprodusenten SICK har inngått en avtale om at Autek AS skal selge deres ultralyd gassmengdemålere i Norge. I en pressemelding skriver SICK at Auteks lange erfaring med salg og service av gassmengdemålere gir SICK en sterk samarbeidspartner for fremtidig vekst.

– Vi ønsker å styrke vår representasjon i olje- og gassmarkedet og er nå glade for å kunne presentere Autek som vår nye partner i Norge sier Bjørn Ulleberg, Country Sales Manager for SICK i Norge. Autek har lang erfaring fra tilsvarende virksomhet og kan tilby våre kunder målere i kombinasjon med erfarne servicemedarbeidere og god prosjektgjennomføring som er viktig for våre kunder, sier Ulleberg.

Autek har levert over 110 ultralyd gassmengdemålere. De fleste av disse til fiskale og allokerings målestasjoner både offshore og onshore i Norge. Markedet er nå i endring og vi ønsket å styrke fremtiden for vår virksomhet med en ny leverandør på ultralyd gassmengdemålere sier Lars Kristian Salvesen, admin. direktør i Autek.

– For oss som selskap er det viktig å vokse innen ultralyd gassmengdemåling og få benyttet fullt ut den kompetansen vi har i firmaet. Vi gleder oss derfor til å begynne å jobbe med SICK sier Lars Kristian Salvesen, administrerende direktør i Autek.

Les om: Automasjonsselskapet SICK AS flytter

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.