DATATELE

Settevik med ny Bluegarden-direktør

DYKTIG DAME: Sissel Helen Sare skal i følge Ole Morten Settevik være premissgiver for produktstrategien.
DYKTIG DAME: Sissel Helen Sare skal i følge Ole Morten Settevik være premissgiver for produktstrategien. Bilde: Bluegarden

Dette er Bluegarden

  • Bluegarden og selskapets danske eier Multidata er en av Skandinavias største leverandør av lønns- og outsourcingtjenester.
  • Konsernet tilbyr digitale HR-løsninger og leverer et bredt spekter av tjenester innen lønn, personal, ressursplanlegging, rekruttering og opplæring.
  • Samlet har virksomheten 630 medarbeidere i Danmark, Sverige og Norge.
  • Cirka 20 prosent av Skandinavias arbeidstakere mottar lønn gjennom konsernets løsninger. Det tilsvarer 2,3 millioner lønnsmottakere.

Sissel Helen Sare får skryt i massevis av Settevik.– Hun har markert seg som en nytenkende og kunnskapsrik HR direktør. Vi er stolte av å få henne på laget og er sikre på at både egne medarbeidere og ikke minst våre kunder vil oppleve verdien av den kompetanse, erfaring og markedsforståelse som Sissel representerer, sier Bluegarden-direktør Ole Morten Settevik.

Kan bank og forsikring

Sare har tidligere vært HR direktør i Gjensidige og Fokus Bank.

Hun har også bakgrunn som konsulent innen ledelse, kompetanse og forretningsutvikling.

Sissel Helen Sare (46) har en allsidig bakgrunn med både utdannelse og jobberfaring fra Kunsthøyskolen, Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI.

HR som målbare data

Sare har markert seg som forretningsorientert og framtidsrettet.

Som første bedrift i Norge hadde hun ansvar for å lage et Humankapital regnskap i Gjensidige NOR. Dette var et pionérarbeid som satte medarbeideres kompetanse, ledelse og verdier på kartet som målbare data.

Siden har hun jobbet med å implementere Humankapital som styringsverdier i Fokus Bank.

Har drevet med talentutvikling

Sare har i en årrekke jobbet med utvikling av talenter i organisasjoner, og har gjennomført store utviklingsprogram for unge medarbeidere som bedriften gjerne vil beholde.

Hun har jobbet med endringsprosesser for å gjøre organisasjoner til en attraktiv arbeidsplass som kan tiltrekke seg kompetente medarbeidere.

Sare har også bred bakgrunn fra strategisk HR og utvikling av ledelse til en moderne ledersti

Premissgiver for produktstrategi

– Sissel Helen Sare får ansvaret for å bygge Bluegarden Norge som ”best practise” innen HRM-området. En viktig del av dette arbeidet er utnyttelse av Bluegardens egne løsninger. Sare får også en viktig rolle som premissgiver for produktstrategien og hun vil være en brubygger mellom Bluegardens produktutvikling og markedets behov, etterspørsel og trender, kommenterer Settevik.

– Dessuten er Bluegardens nye HR direktør en sterk faglig profil som vil representerer selskapet i relevante fora og være en naturlig talsperson i mediesaker, sier Bluegarden-direktøren.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.