NYHETER

Servicehell hos Shell

Norske Shell har tildelt ABB en servicekontrakt verdt opp mot 1 ½ milliard kroner.

ABB har sikret seg en større servicekontrakt på Ormen Lange (bildet) og Draugen-plattformen.
ABB har sikret seg en større servicekontrakt på Ormen Lange (bildet) og Draugen-plattformen. Bilde: David Chancellor, Shell
8. mars 2013 - 17:29

Avtalen dekker tjenester og oppgraderingsprosjekter, som skal bidra til effektiv drift av Ormen Lange og Draugen. Den har en varighet på ni år, med opsjon på to pluss to år.

 

Mer tilstandsbasert

 

ABB skal levere integrerte service- og supporttjenester til drift av automatiserings- og kraftsystemene på anleggene, inkludert fremtidige utvidelser, tilknytninger og oppgraderinger.Serviceavtalen skal støtte Shells ambisjon om kontinuerlig forbedring av driften gjennom mer tilstandsbasert vedlikehold og produksjonsoptimalisering. Den innebærer at ABBs portefølje av servicetjenester integreres i alle elektro-, instrument-, kontroll- og telekommunikasjonssystemer.  

 

Kontinuerlige forbedringerABB vil levere servicetjenester direkte til Shell, og gjennom prosjektene til andre leverandører innen ingeniørtjenester, innkjøpsstøtte og konstruksjonsarbeid. ABB blir både en leverandør av produkter og tjenester, og kan ta ansvar for drift og optimalisering av kraft- og automatiseringssystemene i samsvar med Shells driftsfilosofi. Målet er kontinuerlig reduksjon av kostnadene og økt produktivitet.ABBs servicemiljøkonsept består av driftsstøtte, produksjonsoptimalisering og ingeniørtjenester som integreres i kundens drifts- og prosjektorganisasjon. En tilsvarende kontrakt som ble inngått i 2007 har angivelig gitt Norske Shell betydelige besparelser i forhold til økt produksjonsverdi og prosessikkerhet.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.