NYHETER

Serviceavtale mellom Rosendal og Scania

Rosendal Maskin og Norsk Scania AS inngår avtale om service og vedlikehold på Doosan og Bobcat, og i fire fylker også JCB.

6. des. 2013 - 14:20

Disse 4 fylkene er Vestfold, Telemark, Aust- og Vest Agder. I Sør- og Nord-Trøndelag gjelder avtalen Doosan og BobCat.

Avtalen går ut på at Norsk Scania blir autorisert servicepartner.

- Vi har to Scania i konsernet - til og med «storebror» R730 - som vi bruker til å levere maskinene med. Så mitt hjerte banker litt ekstra for Scania. Vil også nevne at Moxy (nå Doosan) som har vært levert av oss siden 1987, benytter motorer fra Scania i sitt dumper- og hjullaster­program. Med bakgrunn i dette er det for oss i Rosendal Maskin ekstra hyggelig at det er Scania vi nå gjør dette samarbeidet med. Doosan og Scania har som nevnt et samarbeid på høyeste nivå internasjonalt, ringen er på mange måter sluttet ved at vi i Norge klarer å etablere et slikt sam­arbeid på vårt nivå, noe jeg er veldig fornøyd med, sier daglig leder, Ole Marius Rosendal om det nyetablerte samarbeidet til Scania Fokus.Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 50 ansatte og en omsetning i 2012 på 320 Mill. I løpet av sine 27 år har Rosendal levert mer enn 1750 nye anleggsmaskiner til det norske markedet. De er eneimportør av Doosan, Bobcat og Doosan Dumper (tidligere Moxy) i Norge og er i tillegg hovedimportør av JCB anleggsmaskiner. Rosendal Maskins hoved­kontor som ligger sentralt plassert ved E18 i Askim, disponerer et område på 50.000 kvadratmeter og har et landsdekkende nett av selgere og servicepunkter.

 

Teknisk direktør i Scania, Jan Steinar Jensen tror samarbeidet mellom de to bedriftene vil fungere meget bra, og har følgende å si om avtalen;

- Doosan benytter Scania-motorer i sine ATD-dumpere, så vi kjenner produktene fra tidligere.  Vi ser i tillegg at begge firmaers kundefokus er likt, og med Scania-kulturen i «ryggen» mener vi at vi kan være en verdig servicepartner for Rosendal Maskin AS!

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.