NYHETSBREV

Ser Norge og Sverige som ett marked

Goodtech har samlet kraftvirksomheten i Norge og Sverige i én divisjon

Måby transformatorstasjon utenfor Stockholm har vært gjennom en omfattende oppgradering gjennomført av Goodtech.
Måby transformatorstasjon utenfor Stockholm har vært gjennom en omfattende oppgradering gjennomført av Goodtech. Bilde: Goodtech
1. okt. 2014 - 07:00

Goodtech tar et steg videre i sin strategiske satsing innen energiområdet, med fokus på fortsatt vekst og utnyttelse av synergifordelene med et felles marked i Norge og Sverige. I midten av september samlet selskapet kraftvirksomheten i en divisjon – Goodtech Power.

Det svenske og norske kraftmarkedet befinner seg i en fase med store og viktige investeringer i tiden som kommer. Mange nye anlegg skal bygges for å sikre omstilling til mer miljøvennlige og energieffektive alternativer, og for å møte det økte overføringsbehovet. I tillegg har et flertall av anleggene innen transmisjon, distribusjon og vannkraft et stort moderniseringsbehov, skriver selskapet i en pressemelding.

Les om: Elektro og automatisering til LKAB i Narvik

Goodtech sysselsetter i dag nærmere 100 ingeniører innen kraftvirksomheten, som stort sett er konsentrert ved konsernets kontor i Luleå, Umeå, Sundsvall, Stockholm, Göteborg og Bergen. Målsettingen er å nå 160 medarbeidere ved utgangen av 2016, og da med en dobling i omsetningen.

– I tillegg til å fokusere på vekst, fortsetter vi med å foredle vår måte å gjennomføre omfattende, teknologitunge prosjekter på. Våre kunder skal ha de beste forutsetningene for at investeringsplaner blir til kostnadseffektive prosjekter, forteller Stefan Helmvall.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.