MOBIL

Seks flotte Android-kjøp

Her er Android-mobilene for deg som vil ha en god telefon uten å bli blakk.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. okt. 2010 - 10:45

Android-telefoner er den nye vinen, og det har etterhvert kommet veldig mange svært gode telefoner på markedet. Noen av de råeste telefonene du får kjøpt i dag kjører Android.

Mange av dem er veldig dyre, for eksempel Samsung Galaxy S eller Sony Ericsson Xperia X10. Men frykt ikke – du trenger ikke spise nudler i to måneder selv om du vil ha en god Android-telefon. For rundt 2000 kroner uten abonnement får du nemlig flere gode telefoner.

Vi har samlet det beste kjøpene og funnet ut hvor du får best pris på telefonene akkurat nå.

Alle prisene er samlet inn 13.10.2010.

LG P500 Optimus One

Dersom et bra kamera ikke står på prioriteringslisten din, er dette det beste du får for 2200 kroner. Her får du Android 2.2, full Exchange-synkronisering, gode film- og musikkegenskaper, bra talekvalitet det du trenger av teknologi og funksjoner pakket inn i en sprek og brukervennlig telefon.

Terningkast: 6

Beste pris: 2195 kr (Netshop.no)

Les test av LG Optimus One »


Sony Ericsson X10 Mini

Sony Ericsson er et svært bra kjøp. For under 2000 kroner får du her en smarttelefon med Android, og som har alt du kan be om av teknologi. Alt sammen pakket inn i en bitteliten telefon på kun 88 gram. Skjermstørrelsen på 2,55 tommer vil være det største ankepunktet for mange.

Terningkast: 6

Beste pris: 1989 kr (MPX.no)

Les test av Sony Ericsson X10 Mini » 


Sony Ericsson X10 Mini Pro

Kombinasjonen av funksjoner, design og pris gjør X10 Mini Pro til en vinner. For dette er en liten og praktisk telefon med all teknologi til omtrent 2200 kroner. Det er vanskelig å finne noen minus her i det hele tatt. Disse er skjermen som er liten (naturlig nok) og at telefonen kanskje er litt tjukk. Utover dette er X10 Mini Pro farlig nær perfekt.

Terningkast: 6

Beste pris: 2219 kr (Netonnet.no)

Les test av Sony Ericsson X10 Mini Pro » 


Samsung I5500 Galaxy 5

Samsung Galaxy 5 er et strålende eksempel på at en god smarttelefon med all teknologi ikke trenger å koste så mye penger. For omtrent 1800 kroner får du en telefon som har stort sett de samme mulighetene som dyrere telefoner. Det er spart på skjerm, kamera, minne og byggekvalitet, men om du ikke føler behov for å bla opp en kvart månedslønn på ny telefon er Galaxy 5 telefonen du ser etter.

Terningkast: 5

Beste pris: 1895 kr (Siba.no)

Les test av Samsung Galaxy 5 »

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

Sony Ericsson Xperia X8

Om du syns X10 Mini var i minste laget kan X8 være telefonen du ser etter. Den er helt lik på det meste, men har en større og skarpere skjerm. Men så kommer også denne med Android 1.6, som etterhvert begynner å bli en gammel versjon av operativsystemet. X8 er imidlertid billig og har alt som trengs på en smarttelefon.

Terningkast: 4

Beste pris: 1690 kr (CDON.com)

Les test av Sony Ericsson Xperia X8 » 


Samsung Galaxy 3

Samsung I5800 Galaxy 3 gir deg alt av teknologi, er enkel å bruke, har bra talekvalitet og duger som multimediespiller. Dette er imidlertid ikke lenger unikt, og det finnes flere - og bedre - alternativer i samme prisklasse. Ikke misforstå: Galaxy 3 er for all del en bra telefon, men den greier ikke helt å skille seg ut fra mengden.

Terningkast: 4

Beste pris: 2129 kr (MPX.no)

Les test av Samsung Galaxy 3 » 


Flere tester

Om du vil sjekke hva annet som finnes på markedet anbefaler vi deg å ta en titt på testene våre.

Gå til testene »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.