T2

Sekk for de uvørne

Få vil nok svare ja på det. Reklamesekkene er bra for å frakte matpakker, men vil du betro den dyre fotoutrustningen til dem?

Det kan du trygt overlate til Greg Lowepro og hans Californiske selskap med samme navn. Gode Greg designet verdens første anatomiske ryggsekk allerede på 60-taller og selger i dag utallige modeller verden over.

Computrekker er navnet på en modell for folk som skal ha med seg både PC og kamerautrustning i tillegg til en masse andre nødvendighetsartikler.

Det spesielle med modellen i tillegg til at den er polstret både for din egen og dine dingsers skyld ,er at du kan designe din egen layout i sekken.

I det største rommet er det borrelåser rund baut og det følger med flere skillevegger med ditto "motborrer". Det gjør at du kan bygge skreddersydde rom til kameraet ditt og alle linsene du vil frakte med deg. Så kan du trygt begi deg ned Galdhøpiggen på terrengsykkel.

PC-en har fått et eget polstret rom helt inne ved ryggen.

Trenger du fotostativ er det et eget utfellbart hylster for det også som alternativt kan brukes til fiskestenger eller skistaver.

Er du redd for at regnet kan skade innholdet i sekken, har den en egen innebygget regnfrakk i bunnen som kan trekkes over som en kondom. Høres dette ut som noe for deg heter importøren PR-foto.

Sekken koster 1595 kroner og kommer med livstidsgaranti. (PS. Det er det ikke på deg om du sykler ned fra toppen av Galdhøpiggen).

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.