NETTARKIV

Seilbåt duger til seiling, ikke miljøkamp

15. okt. 2007 - 15:09

MILJØ: Viser til Teknisk sett-kommentaren i TU nr. 2807. Hadde forfatteren satt seg mer inn i hva som er formålet med byggingen av Miljødronningen, hadde han skjønt hvorfor vi ikke bygger en seilbåt med tre skrog. Heller ikke tror jeg en slik farkost ville blitt annet enn en jippo uten noen evne eller funksjon på miljø.

Miljøvernforbundet er et redskap som har et mål. Siste er mest mulig miljøvern på kortest tid. Miljødronningen som TU har omtalt tidligere skal være et eksempel for hurtigbåtnæringen på sikt i utviklingen av mer miljøvennlig bygging og drift av disse passasjerfartøyene. Miljøvernforbundet har inngått et forpliktende samarbeid for å gjøre denne næringen mer miljøvennlig. Men dronningen skal ha flere oppgaver enn dette. Hun utstyres med en hel rekke utstyr for marin forskning for bruk av våre havforskere. Hun får også helikopterdekk for ambulansehelikopter evt. rekognosering i forbindelse med det neste oljesølet i norske farvann, ROV, dykker-fasilitet, konferansesal til 50 personer og soveplasser til 24.

Det er mao. et helt lite skip Miljøvernforbundet bygger. Med hjelp av våre sponsorer som er blant de mest seriøse redere i landet. TU er velkommen til å ta en kikk nå når dronningen er i ferd med å bli ferdigstilt.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Kurt Oddekalv, miljøkriger og snart reder

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.