Seabrokers Fundamentering styrker seg innen jetpeling og spesialtjenester

Jetgrunn vil videreføres som eget heleid datterselskap i Seabrokers Fundamentering, hvor både ansatte og maskinpark fortsetter som før.

Daglig leder i Seabrokers Fundamentering Ketil Solvik-Olsen sammen med Lars Hoksrud, en av pionerene innen utvilking av jetpeling i Norge.
Daglig leder i Seabrokers Fundamentering Ketil Solvik-Olsen sammen med Lars Hoksrud, en av pionerene innen utvilking av jetpeling i Norge. Foto: Seabrokers Fundamentering
21. sep. 2023 - 08:47

Gjennom oppkjøpet kombineres Jetgrunns spisskompetanse og erfaring med Seabrokers store maskinpark og bredde portefølje, heter det i en pressemelding fra  Seabrokers Fundamentering. 

I fjor styrket selskapet satsingen på energibrønner, gjennom Seabrokers GeoEnergi. I tillegg opprettet de Seabrokers Dolomiti for å satse på spesialiteter innen faget.

– Veldig mange byggeprosjekter krever en miks av fundamenteringsløsninger. Dette kan vi nå tilby med enda større fagekspertise og mangfold. Vi er spesielt stolt over å få med oss Lars Hoksrud på laget. Han har gjennom flere tiår vært en pioner innen utvilking av jetpeling, og har svært høy faglig annerkjennelse som kan nyttegjøres fra prosjektet er på tegnebrettet til det skal realiseres. Det skal vi bygge videre på nå når vi videreutvikler selskapet og gir enda flere byggverk trygg grunn å stå på, sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.

Første prosjekt er rett rundt hjørnet, hvor Jetgrunn skal gjennomføre avansert fundamenteringsarbeid i Dronningens gate i Oslo. Som en del av Seabrokers Group jobbes det også med flere potensielle prosjekter i Norge og utlandet.

Les også

Halverte resultatet:: – Stor usikkerhet knyttet til fremtidige markedsutsikter

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.