MOBIL

Se projektormobilen

Samsungs nye telefon har projektor innebygget. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. feb. 2010 - 17:45

Prosjektører i mobiltelefoner har det vært snakket om i mange år. Nå har Samsung lansert en telefon for massemarkedet med en miniprosjektør innebygget. Vi tok en titt på telefonen Beam I8520, som kjører Andorid og Samsungs nye Touchwiz 3.0-menysystem.

Projektøren kan brukes til å spille av film, og du kan vise for eksempel Powerpoint-presentasjoner. Det som vises på projektøren er det samme som vises på telefonens skjerm.

Divx-projektor

Som videotelefon er I8520 interessant, da den kan vise Divx- og Xvid-video. Den kan også ta opp video i HD-kvalitet, og det er enkelt å vise videoene til andre. Enkelt og greit peker man telefonen mot en vegg og spiller av.

En projektør bruker naturligvis mye strøm, og telefonen holder kun ut tre timer med projektørbruk. 

Godt utstyrt

I8520 har for øvrig en Super AMOLED-skjerm, slik som Samsung Wave, men den er litt større med sine 3,7 tommer. Telefonen er også godt utstyrt med teknologi for øvrig, med super-3G, Wi-fi og GPS.  

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.