Se Jon Almås gjøre narr av IT-bransjen

SKRIKENDE MORSOMT: Definisjonen av en gentlemann er en person som kan spille trekkspill, men som ikke gjør det! Nytt på nytt-general Jon Almås viste under IT-tinget det motsatte. Han hadde laget en hysterisk morsom sang til IT-bransjen som fortsatt er like nerdete og hektet på trestaversforkortelser. (Bilde: Trond Heggelund)
VILLE STRIPPE: - Vil du at jeg skal ta av meg buksa?, spurte Jon Almås til fotografen fra TU.no. Folk i salen hylte av latter, mens ErgoGroup-sjef Terje Mjøs smilte lettet over at Nytt på nytt-generalen ikke gjorde det han antydet. (Bilde: Trond Heggelund)
DYR MORRO: Jon Almås tar rundt 80 000 kroner for å være toastmaster på en festmiddag slik som det var i går kveld under IT-tinget i Tønsberg. ErgoGroup-direktør biter seg i tunga da det går opp for han hvor mye penger komikeren skal ha for oppdraget. (Bilde: Trond Heggelund)
FEIRET SEG SELV: Nettbutikkene hyllet i går Fess.no som ble kåret som Årets nykommer under festmiddagen på IT-tinget. Nytt på nytt-gereral Jon Almås loset Fess.no-sjefen frem til mikrofonen for å takke for prisen. Konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge (helt til høyre i bildet) delte ut prisen. (Bilde: Trond Heggelund)
SPRUDLENDE: Det er ikke akkurat Dot Com-tider, men muserende vin fløt frisk under festmiddagen på IT-tinget i Tønsberg. Dette er et godt tegn på at det igjen er oppgangstider i den norske IT-bransjen. (Bilde: Trond Heggelund)
FESTLIG: Det ble ikke spart på noe under festmiddagen på IT-tinget i Tønsberg. Til sammen deltok 550 deltagere på konferansen, som er IT-bransjens viktigste møteplass i år. (Bilde: Trond Heggelund)
STINN BRAKKE: Festsalen på Quality Hotell i Tønsberg var stappfull av festglade IT-folk under IT-tinget. (Bilde: Trond Heggelund)
BLÅSTE I POSTHORNET: Den verdenskjente trompetisten Ole Edvard Antonsen var hyrt inn for å spille under festmiddagen på IT-tinget i Tønsberg. Han fremførte blant annet helt nye låter som kommer på hans kommende plate. Musikk som selv IT-nerder og ingeniører vil falle for. (Bilde: Trond Heggelund)
UTENLANDSKE SANGFUGLER: ErgoGroup hadde fått flydd inn flere kjente soulartister fra New York. Sjelden har den norske IT-bransjen hatt mere trøkk på festene sine. (Bilde: Trond Heggelund)
SJARMERTE IT-TINGET: Et crew av musikere fra New York fikk 550 deltagere på IT-tinget i god stemning i går kveld. Bandet spilte til klokken 02.30. Ja, det var nesten som i gode gamle Dot Com-tider! (Bilde: Trond Heggelund)
HADDE NORSK HJELP: De utenlandske soul-musikerne benyttet seg av noen av Norges beste musikere. IT-ting-deltagerne fikk en sjelden god musikalsk opplevelse. (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå