Se IT-kjendisene under årets IT-ting

BEDENDE: Opera-gründer og direktør Jon von Tetzchner ba forsamlingen under IT-tinget å bytte nettleser til Opera, ettersom denne er bedre og sikrere enn de andre på markedet. (Bilde: Trond Heggelund)
POSTHORN: Åpningen av IT-tinget var høytidelig med klassisk trompetmusikk. Nei Postselskapet ErgoGroup fornekter seg ikke. (Bilde: Trond Heggelund)
HEFTIG DEBATT: Jon von Tetzchner i Opera, Randi Hestnes i Innovasjon Norge, Stortingsrepresentant Børge Brenne, Fredrik Syvertsen i IKT Norge diskuterte om hva IT-bransjen og Norge skal leve av i fremtiden. Den som tapte panleldebatten var Hestnes, som ikke var forberedt nok. (Bilde: Trond Heggelund)
SUSSEBASSER: Stortingsrepresentant Børge Brende og Fredrik Syvertsen fra IKT Norge var enige om det meste under paneldebatten. De hyllet den forrige regjeringens arbeid på IT-sektoren, og rakket ned på Stoltenberg-regjeringen for det samme. (Bilde: Trond Heggelund)
IKKE BARE ALVOR: IT-politikk er ikke bare gravalvor. Dette beviste stortingsrepresentant Børge Brende og Fredrik Syvertsen fra IKT Norge flere ganger under gårsdagens paneldebatt på IT-tinget i Tønsberg. (Bilde: Trond Heggelund)
TOK SELVKRITIKK: - Ja, jeg er nerd og jeg er stolt av det!, sa Opera-gründer og direktør Jon von Tetzchner under sitt foredrag på IT-tinget. (Bilde: Trond Heggelund)
SÅ STOR: ErgoGroup-direktør Terje Mjøs forklarer hvor stor satstingen deres er på offentlig sikkerhetsportaler under et presseseminar i forbindelse med IT-tinget i høst. (Bilde: Trond Heggelund)
BESTE FOREDRAG: Kjendisfotograf Dag Thorenfelt prøvde å omvende bransjen under IT-tinget til å ta større sjanser og vise mer energi når de går inn i nye prosjekter. Det handler om å tørre!, hylte fotografen flere ganger. Her ser du han i et mer uklart øyeblikk. (Bilde: Trond Heggelund)
GÅR NYE VEIER: Posten hadde en bra stand under IT-tinget som viste hvordan du lett kan hente varer fra nettbutikkene. Det nye er at det vil komme ubemannede poststasjoner rundt omkring i landet der du kan hente varene du har kjøpt på nettet. (Bilde: Trond Heggelund)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå