Se det beste fra CES

STORT: Mer enn 140.000 besøkende har travet rundt i de mange kvadratkilometer store utstillingshallene under CES denne uken. De endelige besøkstallene er ennå ikke klare. (Bilde: CES)
BESTE TV: Samsung fikk TV-prisen for den trådløse TV-en de presenterte denne uken. 58'' store FP-T5894W er den første av sitt slag, og trenger kun strømledning. Alt annet sendes trådløst fra en baseenhet - som gjerne kan stå mange meter fra skjermen. (Bilder av modellen er ennå ikke tilgjengelig.) (Bilde: Samsung)
DATA / HARDWARE: I denne kategorien nådde Windows Vista til topps. (Bilde: Robert Stein)
BESTE KAMERA: Sonys nye HD-kamera HC7 slår alle andre digitale kameraer og videokameraer på CES for integrering av ny teknologi både for fargegjengivelse og lagring. (Bilde: Sony)
DOBBELVINNER: LG BH100 spiller både HD DVD og Blu-Ray-formatet i full kvalitet, og for det ble spilleren både kåret til "Best in show" og beste produkt i kategorien for hjemmevideo under CES. Spilleren er dyr, men gjør at du kan se akkurat de filmene du liker - uten å tenke på om spilleren din er kompatibel. (Bilde: LG)
SPILLVINNEREN: Alienwares Area51 m9750 er et monster av en maskin for spillentusiaster. Her får du dobbelt opp med harddisker, grafikkort og prosessorer, og en 17'' skjerm. Selvfølgelig har den også TV-uttak og Blu-ray spiller. Til og med prisen er til å smile av! Bildet viser forgjengeren 9700, siden bilder av m9750 ennå ikke er offentliggjort. (Bilde: Alienware)
BEST I BIL: Forbrukerteknolgi i bil tar av. GPS er et kjent fenomen, men du har nok aldri sett noe lignende Dash Navigations Dash Express. Den finner ikke bare veien for deg - men faktisk den raskeste veien utenom køer og rushtrafikk akkurat her og nå. I tillegg gir den deg full oversikt over bensinstasjoner, kaffebarer og kinoer - med program - dersom du måtte ønske det. Alt takket være internett. (Bilde: Dash Navigation)
PUBLIKUMS VALG: CES-gjestene valgte seg SYNC: Flere av Fords 2008-modeller får et integrert mediasystem utviklet i samarbeid med Microsoft. Ring hands-free ved hjelp av bilens bluetooth, og kontroller MP3-spilleren bare ved å snakke. Rattet får hurtigknapper både for mobil og musikk - og både inkomne samtaler og sanger vises på en LCD-skjerm. Bilene får selvfølgelig også USB-port, så du kan ta med alle favorittsangene dine på en minnepinne. (Bilde: SYNC / Ford)
BESTE LYD: Alt-i-en-høyttaler surround anlegg er ingen nyhet, men Philips HTS8100 er den første som leverer en slik løsning med innebygd CD/DVD-spiller. Ikke verst. Spesielt siden den konverterer alle DVD-ene dine til en oppløsning på 1080 p. (Bilde: Philips)
FREMTIDEN: PowerCast kan forandre måten vi bruker våre håndholdte duppedingser på. PowerCast sender rett og slett energi (via RF-signaler) til alle dine batteridrevne kameraer, mobiler og MP3-spillere. En gang i veldig nær fremtid kan denne teknologien gjøre det mulig for deg å kvitte deg med samtlige ladere. Flott, hva? (Bilde: colourbox.com)
LETTERE, LOVLIG HVERDAG: Nå kan du spille MP3-filer fra iTunes på alle MP3-spillere, for eksempel på denne, SanDisks Sansa Connect. (Bilde: SanDisk)
BESTE TELEFONTEKNOLOGI: Verizon Wireless V Cast TV lar deg se TV-programmer live - og i full lengde - via UHF-signaler. Her slipper du dårlig oppløsning og hakkete bilder. Synkroniseringen mellom lyd og bilde er enormt mye bedre enn med 3G. Fra mars blir teknologien tilgjengelig på en Samsung- og en LG-modell (bildet). (Bilde: LG)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå