T2

Se de nye Samsung-mobilene

Samsung SGH-C170
Samsung SGH-C170

Med den tidlige høstlanseringen har den sørkoreanske mobilprodusenten tatt innersvingen på markedslederen Nokia, som har sine lansering i London neste uke.

Speilblanke L760 har Samsungs velkjente skyvbare design, som gir plass til stor skjerm, enkel navigering og mengder med spennende funksjoner i et lite format.

Synk musikk

Det er de underholdningsrelaterte funksjonene som skiller seg ut i modellen L760. Det er blant annet mulig å synkronisere musikken i mobilen automatisk med datamaskinens Windows Media Player.

Ettersom L760 har støtte for fullhastighets USB 2.0, går det raskt å fylle den med favorittmusikken.

Mobil bloggfunksjon

Den har også støtte for stereo-Bluetooth, hvilket gjør det mulig å lytte til musikk med trådløse høretelefoner, eksempelvis Samsungs SBH-170. Og med flymodus er det mulig å drømme seg bort sammen med favorittartistene selv under flyturen. For å få plass til ekstra mange sanger kan man bygge ut med ekstra minnekort.

Skulle det likevel ikke være nok musikk, har L760 også RDS-radio.

I tillegg til dette har den en spennende mobil bloggfunksjon som gjør det mulig å laste opp både bilder og filmsekvenser direkte fra mobilen til nettsteder som for eksempel YouTube, MSN og Flickr.

Har det meste

L760 har 3G, trippelband og Edge, 2-megapiksel kamera, VGA-kamera, videoinnspilling, mp3-spiller, 30 megabyte minne som er utbyggbart med microSD-kort, A2DP, ShoZu bloggfunksjon, synkronisering med Outlook, tft-skjerm på 2 tommer med støtte for 262000 farger, RDS-radio, taletid på opp til 3 timer og en hviletid på opp til 400 timer.

Den måler 99,5 x 47 x 15 millimeter og veier knapt 93 gram.

Pris i butikken vil ligge på rundt 2 600 kroner. L760 vil være i butikkene med det første, heter det i en pressemelding.

Elegant svart

Når det kommer til underholdning ligner L760 på mange punkter den andre nye 3G-mobilen, J200. Begge har mp3-spiller, utbyggbart minne, støtte for stereo-bluetooth og fullhastighets USB 2.0. Blant mye annet. Den har dessuten flymodus. Likheten mellom de to gjelder også prislappen.

Men de skiller seg desto mer fra hverandre når det kommer til utseendet. Det elegante svarte skallet med bakgrunnsbelyste taster gir J200 et svært diskret utseende.

Klar til høstjakta

J200 har 3G, trippelband og Edge, 1,3-megapikselkamera, VGA-kamera, mp3-spiller, 40 megabyte minne som er utbyggbart med microSD-kort, A2DP, tft-skjerm på 1,8 tommer med støtte for 262 000 farger, nettleser for vanlige nettsider, taletid på opp til 3 timer og en hviletid på opp til 300 timer.

Den måler 103 x 44 x 15 millimeter og veier 79 gram. Pris i butikk vil ligge på rundt 1 600 kroner.

J200 kommer i butikk i løpet av september.

Fedon-telefonen for snakkesalige

Den moteriktige modellen C170 er en slank mobil for alle som liker å snakke og sende sms med stil, heter det.

Med en tykkelse på kun 8,9 mm er den bare noe tykkere enn Samsungs aller tynneste USB, X820, som bare måler 6,9 millimeter. Vekten er derfor også holdt nede på kun 67 gram.

Tyverisikker

C710 er dessuten tyverisikker. I C170 finnes nemlig en smart sikkerhetsfunksjon som gjør at dersom mobilen skulle bli stjålet og en annen forsøker å bruke sitt SIM-kort i den, så sendes det nye SIM-kortets telefonnummer automatisk til et innprogrammert telefonnummer.

C170 har dualband støtte, høyttalertelefon og radio. Den måler 105 x 42 x 8,9 millimeter og veier kun 67 gram. Den vil være tilgjengelig i rødt og svart, og den er på plass i butikk omgående.

Taletiden er opp til 2,5 timer og hviletiden er 220 timer. Pris i butikk vil ligge rundt 900 kroner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.