MOBIL

Se de falske iPhone 5-videoene

Kan dette være videoer av den nye iPhone 5? Neppe.

Marius ValleMarius ValleJournalist
4. sep. 2012 - 09:44

En ny video viser det som skal være en iPhone 5. Telefonen sies å være en prototype, og i videoen ser vi at den er like bred som iPhone 4, men har lengre skjerm. Baksiden er laget i aluminium, og tilkolbingspluggen i bunnen er mindre enn dagens.

Men det er mye som tyder på at det her er snakk om forseggjort lureri. I slutten av videoen ser vi at det ikke er mulig å starte opp telefonen fordi den må kobles til iTunes for aktivering. Dette er en praksis Apple har sluttet med. Antennedelen på baksiden mangler også. Denne ser ut til å være en iPhone 4 som er plukket fra hverandre og satt inn i et deksel.

Plast-modell

I forrige uke viste også et israelsk nettsted frem det de mente var en iPhone 5, men det meste tyder på at det er snakk om en etterligning basert på de allerede lekkede delene, da det var en dekselprodusent som angivelig var i besittelse av telefonen. Her er det altså trolig snakk om et ikke-fungerende eksemplar.

Apple har lekket usedvanlig i forkant av lanseringen av den kommende iPhone-modellen. En rekke nettsteder har publisert bilder av det som skal være deler fra dekselet. Skjermen skal være fire tommer stor, og telefonen skal antakelig lanseres 12. september.

Foreløpig ser det ikke ut til at fungerende eksemplarer av telefonen har unnsluppet Apples klør, så hva som faktisk lanseres er foreløpig et åpent spørsmål.

LES OGSÅ:

Her er den nye iPhone-pluggen

iPhone 5 kommer 12. september

Video av baksiden til iPhone 5

Kilder: GSMarena.com9to5mac.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.