Se årets beste mobiler

ÅRETS MOBILTELEFON: N95 har hatt alt, snart kommer modellen som har alt inklusive 8 gigabyte minne. Mobilen vil ligge under mange juletrær. (Bilde: Nokia)
VINNER: Sony Ericssons nye W910i er bokstavlig talt en rystende telefon. Når du rister på den finner den en ny låt. Og anhengig av hvordan du rister bytter den fremover, tilbake eller til nyspilleliste. Som du skjønner er dette en musikktelefon, men den er mer. Endelig har Sony Ericsson kommet med en musikktelefon med HSDPA, så denne bør appellere til de digital kontaktsøkende. Ja og så har den 2 MP kamera, FM-radio med RDS og masse annet som du forventer av en moderne snakke og underholdningsdings på 86 gram med utskyvbart tastatur. Pris? Rundt 4500 kroner. (Bilde: SonyEricsson)
ÅRETS KAMERAMOBIL: SonyEricsson K850i (Bilde: magnus palmér)
ÅRETS BUSINESSMOBIL: E90 har HSDPA, 3G, VLAN, innebygd GPS og et 3,2 megapixel kamera. Som det lille kontoret den er, kan du selvfølgelig også ha videokonferanser med den, og den har støtte for så mange formater og dokumenttyper at det ikke får plass i en bildetekst. (Bilde: Mona Strande)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå