NYHETER

Satser på nettsky med Microsoft Azure

Microsoft og Powel, som leverer programvareløsninger og tjenester for entreprenører og offentlig sektor, inngår et tettere samarbeid.

Bård Benum er administrerende direktør i Powel.
Bård Benum er administrerende direktør i Powel.
13. mai 2015 - 10:46
Vis mer

Powel vil ta i bruk nettskyplattformen Microsoft Azure, og dermed gi sine kunder nye løsninger som er mer fleksible, relevante og tilgjengelige.

Powel blir Managed ISV Partner hos Microsoft, som er den tetteste formen for strategiske samarbeid Microsoft gjør med programvarehus.

-Vi har lang erfaring med Microsoft-løsninger som Office og utviklerverktøy, men nå tar vi i bruk nettskyen og inngår et dypere og mer omfattende samarbeid. Vi mener Microsoft Azure er den beste nettskyplattformen på markedet i dag, og den beste løsningen for fremtidig utvikling.  Microsoft Azure gir oss og våre kunder skalerbarhet, fleksibilitet og rask implementering, sier Bård Benum, administrerende direktør i Powel.

 

Håndterer store datamengder

Powel sine løsninger håndterer store og raskt økende datamengder fra sensorer samtidig som vi legger til rette for å flytte mer av arbeidsprosessene ut i felten der arbeidet faktisk foregår. Ved å ta i bruk Microsofts nettskyplattform vil Powel tilby kundene gode og fleksible feltløsninger. Powel kan tilby skalering og sikker håndtering av de økende datamengdene og antall brukere.

Microsoft Azure gir nye muligheter for analyse, filtrering, maskinlæring og automatisering av kunnskap knyttet til infrastruktur som det elektriske nettet, vann og avløp, veier samt fornybar produksjon fra vann, vind og sol.

 

Store endringer med nettskyer

-Powel har unik kompetanse og erfaring fra energisektoren, kommunalteknikk og anleggsarbeid. Kombinert med vår plattform og teknologikompetanse kan vi tilby våre felles kunder nye og bedre løsninger. Nettskytjenester og teknologi vil skape store endringer og nye muligheter i disse sektorene i årene som kommer, og vi ønsker med dette samarbeidet å lede denne utviklingen, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Microsoft Norge.

-Dette samarbeidet vil gi oss mulighet til å tilby våre kunder fremtidsrettede løsninger, og åpner for spennende nye muligheter. De første løsningene er allerede oppe og vi gleder oss til å utvikle dette nære samarbeidet videre, sier Bård Benum i Powel. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.