IT

SAP Norge styrker SMB-sastingen

Tom Olberg får ny arbeidsgiver.
Tom Olberg får ny arbeidsgiver. Bilde: SAP
Trond Heggelund
15. nov. 2007 - 13:39

Dette er SAP

  • SAP er en av verdens største programvareleverandør av forretningsløsninger.
  • I dag har mer enn 43.400 selskaper i over 120 land programvare fra SAP.
  • Løsningene i SAP Business Suite hjelper bedrifter i alle størrelser med å forbedre sine forretningsrelasjoner med kunder og partnere, strømlinjeforme virksomheten og oppnå betydelig effektivisering gjennom sine forsyningskjeder.

I SAP får Olberg ansvaret for alt salg til små og mellomstore virksomheter.

– Mitt mål er at løsninger fra SAP skal bli vurdert i hver eneste ERP opphandling innenfor SME segmentet. At vi har et profesjonelt forhandlerapparat som kan ta helhetsansvar for både små og store kunder er nesten en litt for godt bevart hemmelighet, sier Tom Olberg.

Forhandler-type

Olberg har bakgrunn fra Microsoft Dynamics forhandlerapparat, hvor han for 14 år siden var med og startet det selskap som i dag heter Columbus IT Partner.

Siden 2006 har han hatt forhandleransvar for AX Retail Chain Manager i EMEA regionen.

Trigget nok

– Når det dukket opp et tilbud fra SAP så ble det en såpass betydelig utfordring at det trigget nok til å skifte. Innenfor vår bransje er SAP per definisjon ”state of the art”. Alle andre alternativ innenfor vår bransje ville egentlig kun blitt et horisontalt karrieresteg, sier Tom OlbergLes mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.