MOBIL

Samsungs 4G-nettbrett i butikk

Nå er LTE-utgaven av Samsung Galaxy Tab 8.9 i salg.

Marius ValleMarius ValleJournalist
19. juni 2012 - 12:42
Vis mer

Samsung melder at deres 4G-nettbrett Galaxy Tab 8.9 LTE er i salg. Dette brettet kobler seg til LTE-nettet til NetCom, og lar deg laste ned med hastigheter på inntil 80 Mbps.

Om det ikke er 4G-dekning der du beveger deg støtter brettet også DC-HSDPA+. Denne teknologien lar deg laste ned med inntil 42 Mbps i 3G-nettet. NetCom lanserte denne teknologien i sitt 3G-nett i mai, og den er i ferd med å rulles ut over store deler av landet.

LES MER: NetCom dobler hastigheten

Oppdatert

Uansett får du de høyeste tilgjengelige hastighetene i NetComs mobilnett med Galaxy Tab 8.9 LTE. Dette nettbrettet er en noe oppdatert utgave av deres nettbrett Galaxy Tab 8.9, som i tillegg til 4G- og DC-HSDPA+ også har fått en raskere tokjerneprosessor på 1,5 GHz.

LES MER: Disse har 4G og kommer til Norge

Du må ha 4G-abonnement

For å surfe i 4G-hastigheter holder det ikke bare å ha nettbrettet og være kunde hos NetCom. Du må nemlig også ha et abonnement som gir deg tilgang til 4G-nettet. Disse er Mobilt Bredbånd X-Large og Mobilt Bredbånd Large, som koster henholdsvis 499 og 399 kroner i månden. Det er bare X-Large som gir deg hastigheter på inntil 80 Mbps, da Large-abonnementet er strupet til 20 Mbps.

Selve brettet koster fra 999 kroner om du kjøper det med abonnementet X-Large, men da øker månedsprisen til 699 kroner. Med Large koster det 1199 kroner, og 599 kroner i måneden. Dette gir minste totalpris på henholdsvis 9387 og 8387 kroner det første året.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.