MOBIL

Samsung slipper tre Galaxy-mobiler

MWC 2013: Samsung lanserer tre nye Galaxy-modeller i Norge.

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. feb. 2013 - 17:16

Samsung har akkurat røpet planer om å slippe løs tre nye Galaxy-telefoner i Norge. Ingen av dem er i seg selv nye, da de har vært vist frem tidligere. Men nå skal de altså lanseres på det norske markedet. 

Galaxy Express

Den mest interessante av de tre nyhetene er Galaxy Express. Dette er en LTE 4G-telefon med 4,5 tommers skjerm. Sistnevnte har oppløsningen 480 x 800 piksler. 

Dette er altså en beskjedent spesifisert 4G-telefon.

Under panseret sitter en 1,2 GHz tokjerneprosessor og 1 GB arbeidsminne. Den kjører Android 4.1, og selvsagt Samsungs TouchWiz-menysystem på toppen.

Lagringsminnet er 8 GB, men du kan bygge ut dette med Micro-SD-kort. Galaxy Express har også et kamera med fem megapiksler, og et frontkamera på 1,3 megapiksler. Batteriet har med sine 2000 mAh en forholdsvis god kapasitet. 

Telefonen skal komme i salg i midten av mars, og prisen blir 3500 kroner veiledende.

Galaxy Young

Galaxy Young er en enkel og billig Android-telefon myntet på yngre brukere. Her får du en 3,3 tommers skjerm med 320 x 480 pikslers oppløsning. Den har prosessor på 1 GHz, 768 MB arbeidsminne og 4 GB lagringsminne. Minnekortstøtte er på plass.

Kameraet tar bilder i 3,2 megapiksler, og video i VGA-oppløsning (640 x 480 piksler). De vanlige funksjonene som 3G, Wi-Fi og GPS er på plass.

Vi snakker dermed om en helt enkel telefon for den som ikke ønsker å bruke mye penger. Den skal komme i salg i begynnelsen av april, og skal koste 1500 kroner.Samsung Galaxy Fame (til venstre) og Galaxy Young.

Galaxy Fame

Med 3,5 tommers skjerm og 320 x 480 pikslers oppløsning stiller Samsung Galaxy Fame i samme kategori som Galaxy Young.

Telefonen har 1 GHz prosessor, 512 MB arbeidsminne og 4 GB lagringsminne. Den har også minnekortstøtte.

Kameraet har imidlertid høyere oppløsning med 5 MP. Det er også et frontmontert kamera på 0,3 megapiksler. 

Galaxy Fame kjører Android 4.1 Jelly Bean, og har Samsungs TouchWiz-menysystem på toppen. Fame kommer i salg i midten av mars, og skal koste 2000 kroner.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.