MOBIL

Samsung revurderer Android 4.0 til Galaxy S

Ice Cream Sandwich til Galaxy S og Galaxy Tab 7.0 likevel?

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. des. 2011 - 13:57

Du trenger ikke være rakettforsker for å forstå at kundene dine blir lett irriterte når du forteller dem at du ikke kommer til å oppdatere telefonen eller tableten de har kjøpt av deg til nyeste versjon av Android. Slikt pleier det enkelt og greit å bli mye sure miner av, noe for eksempel HTC smertelig har fått erfare.

At det ville komme reaksjoner etter at Samsung i forrige uke annonserte at de ikke ville oppdatere Galaxy S I9000 og Galaxy Tab P1000 til Ice Cream Sandwich var derfor ventet. Og nå ser det ut til at Samsung har bestemt seg for å lytte til kundenes ønsker likevel.

Revurderer

Ifølge Ajnews.co.kr er det kundenes reaksjoner som gjør at de nå revurderer muligheten for å tilby Android 4.0 Ice Cream Sandwich til de som har fjorårets Galaxy-toppmodeller.

Det vil imidlertid ikke si at du kommer til å få Ice Cream Sandwich på Galaxy S, for noen endelig beslutning skal foreløpig ikke være tatt.

Spør du oss er det ikke annet enn naturlig at fjorårets toppmodeller - som kundene tross alt har betalt mye penger for - oppdateres til nyeste versjon av Android. I alle fall om Samsung ønsker å beholde kundene sine.

Kilder: GSMarena.comTheVerge.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.