MOBIL

Samsung med ny Galaxy Tab og Wave

Ny Galaxy Tab, ny Wave og noe de kaller Note dukker opp i Samsung-app.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. aug. 2011 - 09:38

1. september skal Samsung lansere nye telefoner. De har allerede sluppet bilder og noe informasjon om nye telefoner i Galaxy-serien, og nå har det dukket opp informasjon om flere ting som skal lanseres.

I forkant av lanseringen i Berlin har Samsung sluppet en egen Android-app som gir informasjon om arrangementet og viser teaser-videoer som allerede er sluppet. I appen ligger det imidlertid også mer informasjon som du ikke får se før lanseringstidspunktet.

Tre nye produkter

Det er selvsagt ikke umulig å hente ut denne informasjonen om du bare vet hvordan du skal gjøre det, og det har en av tipserne til Thisismynext.com gjort. I appen ligger det logoer til nye produkter: Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Wave 3 og Samsung Galaxy Note.

Hva de to første produktene er sier seg neste selv: En ny sjutommer-tablet med Android og et nytt Bada-flaggskip som overtar etter Wave 2.

Det store mysteriet er hva Samsung Galaxy Note er. Note er et produktnavn Samsung ikke har brukt før, så det kan i grunnen være hva som helst. Tankene går mot "notebook", altså en bærbar PC.

Hva som dukker opp får vi se 1. september.

Kilde: Thisismynext.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.