MOBIL

Samsung lanserer Galaxy S II Plus

Ny utgave av storselgeren på vei.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. jan. 2013 - 11:53

Samsung har lansert en ny utgaven av storselgeren fra 2011. Galaxy S II Plus er i stor grad den samme telefonen som før, med en del nyheter.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S II

Som før er skjermen en 4,3 tommers Super AMOLED Plus med oppløsningen 480 x 800 piksler. Designen er i all hovedsak også lik. Men under panseret har det skjedd ett og annet.

Systembrikken er endret fra Exynos til en Broadcom-variant med Cortex-A9 tokjerneprosessor på 1,2 GHz. Arbeidsminnet er 1 GB, og lagringsminnet er 16 GB. Det er støtte for minnekort på inntil 64 GB.

Jelly Bean

Videre kjører nykommeren Android 4.1 Jelly Bean, og har like menyer som de øvrige nye Android-telefonen til Samsung, som Galaxy S III. Dette betyr også at telefonen har mulighet for å spille video i et eget vindu mens du for eksempel surfer på nettet, og frontkameraet kan følge med på deg slik at skjermen ikke skrur seg av mens du ser på den for å nevne noe.

Ellers har den nye telefonen et kamera med 8 megapiksler, som ifølge produsenten ikke har noen forsinkelse fra du trykker på utløseren til bildet tas. 

Med og uten NFC

De øvrige forventede funksjonene som Wi-Fi, GPS, Bluetooth og NFC er også på plass, men som originalutgaven vil denne komme med og uten NFC. Varianten med NFC er 8,9 mm tykk, mens varianten uten er 8,5 mm tykk. Begge veier 121 gram. Batteriet har en kapsitet på 1650 mAh.

Det er foreløpig ikke kjent når telefonen kommer i salg, eller hva prisen blir. Skulle de klare å holde den lav kan det hende at Galaxy S II Plus kan bli en ny storselger.

Kilder: Samsung.comGSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.