MOBIL

Samsung lanserer Galaxy Ace Plus

Samsung åpner mobilåret 2012 med en oppgradert Galaxy Ace.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. jan. 2012 - 14:25
Vis mer

Samsung lanserte i dag den nye Galaxy Ace Plus. Dette er en oppgradering av en tidligere kjenning, Galaxy Ace, som vi testet i fjor vår.

Den største nyheten her er maskinvaren. Ace Plus har fått prosessor på 1 GHz, mot originalens 800 MHz. Telefonen har også fått 512 MB arbeidsminne, 2 GB lagringsminne og 1 GB lagringsminne for apper.

Skjermen har også blitt en tanke større, og måler nå 3,65 tommer mot originalens 3,5 tommer. Oppløsningen er den samme: 320 x 480 piksler. Skjermtypen er som før LCD.

Utseendemessig er telefonen oppfrisket, med en avrundet bakside med kamera plassert mot midten.

Gingerbread

Telefonen kjører Android 2.3 Gingerbread, og har Samsungs TouchWiz-menysystem. Her er det lagt til en ny musikkspiller, mulighet for å avvise anrop med SMS, og legge til telefonnumre på svarteliste. Dokumentbehandlingsappen ThinkFree følger med, slik at du kan lese og redigere Office-dokumenter. 

Telefonen har ellers det meste du forventer av en moderne smarttelefon. Her er det Bluetooth 3.0, Wi-fi, GPS, USB-støtte, og mulighet for nedlasting i mobilnettet med inntil 7,2 Mbps.

Galaxy Ace Plus leveres med et batteri med en kapasitet på 1300 mAh. Taletider er ikke oppgitt i pressemeldingen.

Den nye mobilen kommer først i salg i Russland denne måneden, og deretter i Europa og andre steder. Prisen er ikke kjent, og vi vet foreløpig ikke når den eventuelt kommer til Norge.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.