MOBIL

- Samsung Galaxy S III kommer i slutten av mai

Lanseres i slutten av mai og kommer i salg i månedsskiftet, ifølge kilde.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. mars 2012 - 15:08

En av de mobillanseringene det knytter seg størst forventinger til i år er den ventede Samsung Galaxy S III. Dette blir oppfølgeren til den populære Galaxy S II, og det antas at dette blir en omfattende oppgradering. 

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S II

Når den skal lanseres, og ikke minst når den skal komme i salg har vært et åpent spørsmål. Men dersom informasjon vi har fått stemmer, ser det ut til at lanseringen ikke er så langt unna.

Kommer i uke 22

Vår kilde, som ønsker å være anonym, hevder å vite at en av de store forhandlerne i Norge får inn Samsung Galaxy S III i uke 22. Det vil si en gang i perioden mellom 28. mai og 3. juni. Altså vil du kunne kjøpe telefonen i sommer.

Videre hevdes det at telefonen skal lanseres uken før, altså en gang i perioden 21. til 27. mai.

Stemmer dette ser det ut til at Samsung legger seg på linje med Apples strategi. Apple pleier å ha produktet klart for salg kort tid etter at det er lansert.

Pris og spesifikasjoner ikke kjent

Hvilke spesifikasjoner telefonen får, og hva den skal koste er foreløpig ikke kjent. 

Spekulasjonene rundt den kommende telefonen går for tiden høyt. Det antas at telefonen blir et flaggskip som langt overgår både forgjengeren og andre produkter i Samsungs portefølje. 

Det har tidligere lekket ut informasjon om at telefonen skal ha en firekjerneprosessor med 26 prosent bedre ytelse enn forgjengeren. Strømforbruket skal også være halvert. Vi antar også at Samsung Galaxy S III får en skjerm på 4,5 til 4,7 tommer med 1280 x 720 pikslers oppløsning, og støtte for LTE.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Om informasjonen stemmer gjenstår å se. Samsung har ikke ønsket å kommentere opplysningene.

Takk til anonym for tipset.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.