MOBIL

Samsung Galaxy S II nærmer seg

Vi har sammenlignet Galaxy S og S II. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. apr. 2011 - 10:51

Samsung lanserte Galaxy S II under Mobile World Congress i Barcelona 13. februar. 12 uker senere kommer den i salg. Ifølge produsenten er planen at telefonen skal komme i butikkene i uke 19. 

Kommer i uke 19

Uke 19 er uken som starter mandag 9. mai. Da kommer ifølge Samsung det første partiet med telefoner. Hvor mange det er snakk om vites ikke. Dersom det er få telefoner på vei kan det være lurt å være tidlig ute.

Samsung Galaxy S II er altså oppfølgeren til den populære Galaxy S. Det er en rekke forskjeller på de to, og de største er muligens at S II er tynnere, har større skjerm, har heftigere maskinvare og bedre kamera.

De tekniske spesifikasjonene er imidlertid oppgradert på de fleste områder.

Sjekk tabellen under for å sammenligne den gamle i9000 Galaxy S mot nye i9100 Galaxy S II.

I tillegg til det tekniske er det kommet på plass en rekke nyheter på programvaresiden. Menysystemet TouchWiz er oppdatert, og S II har fått funksjonalitet for kryptering av internminne, fjernstyring av tillatelser og annet. Det har også kommet på plass et webgrensesnitt som lar deg spore og låse telefonen om den kommer på avveie.

Prisen på telefonen er ventet å bli litt under 5000 kroner. Prissammenligningstjenesten Prisjakt viser at nettprisene begynner på 4339 kroner (CDON.no), mens en rekke andre butikker har den listet til 4600 - 4900 kroner.

LES MER OM GALAXY S II

Lyntest av Galaxy S II »

Samsung lanserer Galaxy S II »

Galaxy S II dominerer ytelsestester »

Galaxy S II får Exynos 4210 i Norge »

LES OGSÅ: Test av Samsung i9000 Galaxy S »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.