MOBIL

Samsung Galaxy S 4 til våren?

Om ryktene stemmer kommer Galaxy S IV til å bli vist frem allerede i februar.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. sep. 2012 - 11:39

At Samsung vil komme med en oppfølger til sin populære toppmodell Galaxy S III trenger man ikke være spåmann for å vite. Men du trenger enten paranormale evner eller å være en god spion for å vite når dette skal skje. 

En av kildene til avisen Korea Times sier nå at Galaxy S IV (4) skal lanseres under Mobile World Congress-messen i Barcelona i februar. Neste års Mobile World Congress går av stabvelen 25. februar.

En anonymisert Samsung-ansatt skal være kilden til informasjonen. Telefonen skal angivelig være mer enn heftig nok til å sette Apples nye iPhone i skyggen. Telefonen skal blant annet støtte en rekke LTE-bånd.

LES OGSÅ: Test av Samsung Galaxy S III

En annen kilde, som er involvert i deleleveranse til Samsung, sier at telefonen vil kjøre på Samsungs nyeste Exynos-systembrikke med firekjerneprosessor. Det er ventet at det denne gangen vil brukes Exynos-systembrikke i alle varianter. 

I dag benyttes Qualcomms systembrikker i Galaxy S III med LTE-støtte.

Fem tommer

Skjermen sies videre å antakelig bli fem tommer stor, og være en OLED-variant. En kilde hos en av Samsungs koreanske partnere sier at Galaxy S 4 vil se noe annerledes ut, men fortsatt beholde en "rektangulær form med avrundede hjørner."

Vi antar at det er lurt å finne frem saltet, da det er mange anonyme kilder involvert. Hvor mange av dem som eventuelt bare spekulerer er ikke godt å vite.

Kilde: koreatimes.co.kr

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.