DATATELE

Samsung ble beste mobil

Bilde: Samsung

- Et designgjennombrudd - morsom, kul og en flott pakke som gir deg alt det grunnleggende - et imponerende produkt, sa juryen da prisen ble delt ut under 3GSM i Barcelona.

Midt i blinken

Den dommen passet perfekt for Samsung: D900 er nemlig en av de første telefonene i Ultra Edition-serien, som nettopp har som ambisjon å oppnå den rette balansen mellom design og funksjoner.

Telefonen ble lansert i Norden i høst. I Ultra Edition-serien bærer den navnet 12.9 - rett og slett fordi den er 12,9 millimeter tykk.

Stolt produktsjef

D900 har et tre megapixel kamera, 2,1 tommers skjerm, musikkspiller, bluetooth stereo og plass for microSD-minnekort. Den veier 85 gram, standby-tid på 250 timer, og lar deg snakke i 3,3 timer før den må lades.

- D900 har fått en varm mottagelse i Norden, både for sin design og sin funksjonalitet. Selvsagt er vi veldig stolte av å motta denne globale utmerkelsen., sier Michael Alström, nordisk produktmarkedssjef for Samsung mobiltelefoner, i en pressemelding.

Neste generasjon

Nå kommer Samsung neste generasjon: Ultra Edition II. Denne serien ble for første gang vist frem under 3GSM i Barcelona denne uken.

Her er 10.9 - eller U600 - etterfølgeren til 12.9 (D900). Den er to millimeter tynnere enn sin forgjenger, har bedre kamera (3,2 megapixler) med autofokus. Telefonen i seg selv har fått fire nye fargealternativer, og forbedret design.

Lydkretsen kommer fra Bang & Olufsen, og gir deg mulighet til å lage egne spillelister. Med Smart Search kan du vise og søke i alle mappene på mobilen din, i alfabetisk rekkefølge.

Denne modellen lanseres i april, og vil koste rund 4000 kroner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.