ARBEIDSLIV

Sammen om sikkerhet

Foto: Norges Varemesse
Foto: Norges Varemesse
27. feb. 2001 - 13:50

Det er Norsk Sikkerhetsforening (NSF) og Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon (NSO) som samarbeider for å gjøre fagmessen Safe-Sec 2001 og konferansen Sikkerhet 2001 til det viktigste møtested for norsk sikkerhetsarbeid. I snart tjue år har de to organisasjonene stått bak hvert sitt store arrangement.

President Per Arne Gulbrandsen i NSF er overbevist om at den nye konstellasjonen vil bli slagkraftig. I en pressemelding kommenterer han: – At vi nå spiller på samme lag betyr at hele Sikkerhets-Norge samles. For både brukerne og leverandørene er fordelene åpenbare: Nå får de all den informasjon de trenger på ett sted og til samme tid. Noe som gjøre det mye enklere å holde seg faglig à jour. Dessuten vil det bidra til en mer effektiv pengebruk, blant annet med mindre press på reisebudsjettet.

Også administrerende direktør i NSO, Johan Ekrem, er tilfreds med at de to store aktørene innenfor norsk sikkerhetsarbeid nå har klart å enes om et felles arrangement:

– Ved å holde NSOs Sikkerhet 2001 samtidig med fagmessen, gjør vi det atskillig enklere for deltakerne å skaffe seg både faglig kompetanse og informasjon om det som skjer på produktsiden. I stedet for å sitte på hvert vårt nes, kan vi nå samles om vårt overordnede mål: Å fremme forebyggende sikkerhet. Det er faktisk ingen liten begivenhet, sier Ekrem, som tror dette vil tilføre Safe-Sec 2001 nye målgrupper og flere deltakere.

Safe-Sec 2001 arrangeres 9.-11. oktober og Sikkerhet 2001 9.-10. oktober.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.