NETTARKIV

Samler faggrupper

Per i dag har nær 1200 medlemmer i NIF og NITO registrert seg i faggruppen for bygg og anlegg (FBA). Den store interessen blant medlemmer overrasker både tillitsvalgte og ansatte i sekretariatene i de to foreningene. Målet med faggruppen er å koordinere og gjennomføre kurs og konferanser, møter, foredrag og ekskursjoner samt studieturer. I tillegg skal gruppen avgi faglige uttalelser i offentlige saker og i forbindelse med samfunnsfaglige spørsmål.

I osloregionen er det allerede opprettet en lokal avdeling som arrangerer møter og ekskursjoner for sine medlemmer.

- Det viktigste tilbudet til denne medlemsgruppen er at alle får informasjon spesielt rettet mot fagområdet på e-post. Vi når medlemmene direkte og hurtig. I tillegg får de som er registrert kraftig rabatt på alle arrangement i NIF og NITO-regi. Deltar du på to kurs per år har du spart inn kontingenten, sier fagdirektør i NIF.

På landsmøtet i 1999 ble hovedstyret i NIF pålagt å se nærmere på et mulig faglig samarbeid med NITO. Faggruppen for bygg og anlegg er et resultat av dette og et prøveprosjekt som nå nærmer seg slutten. Til sommeren skal status gjøres opp, både faglig og økonomisk. Ifølge Raaheim har oppmerksomheten vært overraskende stor og han tror samarbeidet vil fortsette.

(vn)

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.