PRODUKTNYHETER

Samarbeid om nettløsninger

Avtalen innebærer at selskapene integrerer hverandres løsninger. Et tett salgs- og markedssamarbeid skal etableres for å kunne tilby komplette e-handelsløsninger.

Netaxept står bak en løsning for sikker netthandel og levering av varer som handles på internett. Konseptet gir angivelig forbrukerne mange valgmuligheter for hvordan varer skal betales og hvor og når de skal leveres. Bedriften eies av Posten, DnB og Accenture, som i fellesskap har utviklet selskapets e-handelsystem.

WebOn leverer e-businessløsninger som integreres mot kundens eksisterende ERP-systemer.

Utfyllende systemer

Selskapenes programvarer utfyller hverandre og gir kundene en komplett handelsløsning med koblinger mot de mest brukte kredittkortene, postens logistikksystemer og verdiøkende tjenester som fakturaadministrasjon og kredittsjekk, skriver selskapene i en pressemelding.

– Skal vi realisere våre målsettinger er vi blant annet avhengig av tett samarbeid med de ledende leverandørene av handelsløsninger. WebOns mange prestisjefylte prosjekter gir oss tilgang til mange interessante kunder både innenfor B2B- og B2C-markedet, uttaler salgs- og markedsdirektør Stål Heggelund i Netaxept.

- Vi har lenge vært på utkikk etter en seriøs partner som kan levere tidsriktige løsninger innenfor betaling og levering. Netaxept kompletterer vår egen software og vil dermed gi våre kunder et enda bedre produkt, sier Morten Snørsvald i WebOn.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.