NETTARKIV

Saken fortsetter på nett

Anders Brenna
17. feb. 2009 - 07:50

Nå stopper ikke artikkelen når du har lest den ferdig. På TU.no har vi implementert Twingly, et nytt system som gjør at vi automatisk lenker til alle bloggere som lenker til oss.

For deg som leser betyr det at det kommer en liste med lenker til relevante blogger som du kan besøke for å lese mer om sakene vi skriver. Det kan for eksempel være kommentarer, ytterligere opplysninger, innspill og tips til videre lesing. For bloggerne er dette en mulighet til å delta som en integrert del av debatten rundt viktige saker, samt å komme med kritikk eller spørsmål til oss i redaksjonen.

Vi leser alle bloggene som lenker til oss, delvis for å luke ut eventuelle useriøse lenker som ikke tilfører våre lesere noe, men også for å svare på det som måtte være av ubesvarte spørsmål rundt vår journalistikk. Dessuten forventer vi å få nye opplysninger som vi kan bruke i vårt journalistiske arbeid for å ta sakene videre.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Teknisk Ukeblads nettavis skal bli en integrert del av internett, og vi skal kontinuerlig forbedre og finpusse TU.no i tiden fremover. Nå håper vi at du som leser tar en tur innom, og at du kanskje bidrar med dine synspunkter og kunnskaper til glede for oss og de andre leserne.

Flere nyheter er på vei. Følg med på:

www.tu.no

www.tekniskbeta.no

www.twitter.com/teknisk

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.