Ruter med marin godkjenning

Kan installeres kun få centimeter fra ømfintlige magnet-kompasser

Ruteren FL MGuard RS4000 TX/TX VPN-M tilfredsstiller de strenge kravene som stilles innen skipsautomatisering samt for onshore- og offshoreanlegg.
Ruteren FL MGuard RS4000 TX/TX VPN-M tilfredsstiller de strenge kravene som stilles innen skipsautomatisering samt for onshore- og offshoreanlegg. Bilde: Phoenix Contact
7. des. 2016 - 21:16

Den høye sikkerheten samt minimal støyutstråling gjør at ruteren FL MGuard RS4000 TX/TX VPN-M tilfredsstiller de strenge kravene som stilles innen skipsautomatisering samt for onshore- og offshoreanlegg.

Komponenten innehar alle godkjenninger fra alle relevante og viktige klasseselskaper. Et spesielt eksempel på bruk innen skipsbygging er oppnåelsen av BSH-sertifikatet med bestått kompasstest. Dette sertifikatet åpner for at komponenten kan installeres kun få centimeter fra ømfintlige magnet-kompasser, skriver Phoenix Contact i en pressemelding.

I tillegg har den et utvidet driftstemperaturområde fra -40 °C til +70 °C. Den er derfor også egnet for bruk i røffe omgivelser rundt maskinrom.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.