T2

Rund renessanse

Men tallskiva skal ikke dreies, og den blir tidsriktig tilpasset for ungdom i alle aldre med veltrente tommeltotter.

Telefonen er selvsagt ekvipert med alt du kan forlange av en mobil i dag: Et høyoppløselig kamera, videoopptaker og MMS.

Telefonen har et integrert VGA-kamera, en stor 176x208 punkters fargeskjerm med 4096 farger og et sirkelformet tastatur med en rulletangent som kan reguleres i fem retninger.

Telefonen har også utvidet e-poststøtte og en XHTML-leser som understøtter trådløs internett-tilgang. Med hjelp av Java kan brukeren laste ned brukerprogrammer fra nettet, som for eksempel et bilderedigeringsprogram og spill.

Utviklere kan benytte Series 60 Software Development Kit (SDK) til å utvikle programmer og Nokia Tradepoint for å markedsføre dem. Flere detaljer, inklusiv gratis nedlasting av Series 60 SDK, er tilgjengelig på www.forum.nokia.com.

Nokia 3650 har et kompakt og lite 850 mAh Li-ion-batteri med ladetid på en time, taletid på opptil fire timer og standby-tid på opptil åtte dager. Telefonen veier 130 gram og har et internt brukerminne på 4 MB. Dette kan utvides ved hjelp av et minnekort, som gir mulighet for lagring av enda flere bilder, spill eller andre filer.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.