MOBIL

Ruller ut Jelly Bean til Galaxy S III

Men foreløpig bare hos våre naboer i øst.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. okt. 2012 - 12:36

I enkelte land har Samsung allerede rullet ut siste versjon av Android til flaggskipet Galaxy S III. Men her i landet venter vi fortsatt. Men det kan se ut til at den nærmer seg.

I Sverige har nemlig Samsung i dag begynt å dytte ut oppdateringen, så våre naboer får i disse dager tilgang til nyhetene i Android 4.1 Jelly Bean.

LES OGSÅ: Alt du trenger vite om Android 4.1 Jellybean

Nye funksjoner i TouchWiz

Blant nyhetene i oppdateringen får du tilgang til ofte brukte innstillinger ved å åpne programveksleren, og en ny startskjermmodus som skal gjøre telefonen enklere å bruke. 

Det blir også mulig å deaktivere enkelte varsler, som for eksempel samtaler, om du ønsker det. Videre har Samsung inkludert en lettversjon av notatappen fra Galaxy Note-produktene sine, sm lar deg legge til tekst, bilder, video, og annet.

Men du må altså fortsatt vente. Nøyaktig når Samsung planlegger å rulle ut Jelly Bean i Norge vet vi ikke. Men vi har spurt, og kommer med mer info så snart vi vet mer.

Du sjekker om oppdateringen er tilgjengelig for din telefon ved å åpne innstillinger, om telefonen og deretter programvareoppdatering.

Takk til Faisal for tips!

Kilder: AndroidCentral.comSammobile.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.