T2

Roterer og vibrerer

Og ikke noe vanlig ratt heller, det skal ha forced feedback, som det heter i de kretser, som kan riste og vibrere når du fyker gjennom svingene.

Logitech Driving Force Pro legger nå lista for slike vanvittige, men heldigvis så UP-frie, fartsoverskridelser enda høyere enn før. Det har samme dynamiske svingradius som ekte sportsbiler. I motsetning til de akk, nå så foreldede tidligere modellene, kan du dreie rattet 900 grader fra side til side.

Tidligere var maks utslag 300 grader. Med denne modellen bør du derfor kunne oppnå å bli svett under kjøreturen. Derfor trenger du ikke ha dårlig samvittighet for at du heller velger en søndag med PlayStation2 i stedet for å gå på ski.

Det kommende spillet Gran Turismo 4 er laget for dette ekstremrattet, men du kan selvfølgelig også spille eldre spill, som ikke støtter slike rattutslag, ved å låse rattet til 200 graders rotasjon.

Selvfølgelig er denne rattmodellen også utstyrt med masse spaker, knapper og andre kontroller for å kontrollere kjøringen, Helt sikkert flere enn du har i bilen din.

For å gi deg de mest realistiske kjøreopplevelsene har Logitech utstyrt kjøreutrustningen med en kraftigere ristemotor enn noen annen modell på markedet. Trenger du bedre blodomløp i fingrene, kan du jo foreslå for legen at han gir deg rattet på blå resept. Det vil i så fall bare belaste helsevesenet med 1229 kroner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.