ARKIVNYHETER

Rolf G. Skaar ny administrerende direktør i VNG Norge AS

Anders J. Steensen
17. des. 2010 - 13:25

Styret i VNG Norge AS har ansatt Rolf Gregor Skaar som administrerende direktør i selskapet. Letesjef Idar Kjørlaug tar i tillegg på seg rollen som viseadministrerende direktør.



Rolf G. Skaar (42) er utdannet petroleumsingeniør fra Imperial College of Science, Technology and Medicine i London. Han har vært ansatt i VNG Norge siden august 2007 og har vært viseadministrerende direktør fra starten. Skaar var tidligere ansatt i Shell International E&P både i Norge og Oman, og i Statoil hvor han arbeidet med ulike oppgaver knyttet til norsk sokkel. Han tiltrer stillingen som administrerende direktør 15. desember 2010.



Idar Kjørlaug (54) er direktør for leteaktiviteter i VNG Norge. Han er utdannet geolog fra Universitetet i Trondheim og har 29 års erfaring fra nasjonal og internasjonal olje- og gassvirksomhet. Kjørlaug har vært ansatt i selskapet i 5 år.



VNG Norge har kontorer både i Stavanger og Oslo. Rolf G. Skaar vil fortsatt primært ha sin arbeidsplass i Stavanger mens Idar Kjørlaug til daglig har sitt arbeidssted i Oslo.



VNG Norge AS er et heleid datterselskap av Leipzig-baserte VNG – Verbundnetz Gas Aktiengesellschaft, Tysklands tredje største gassimportør. VNG Norge har ansvaret for konsernets produksjon av olje og gass og har 21 lisenser på norsk og 2 på dansk sokkel. I 2009 gjorde VNG Norge sitt første funn som operatør på Agat-blokken, og for kort tid siden gjorde selskapet et interessant funn som deltager i Solsort-lisensen på dansk sokkel.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.